Informatie waar je écht wat aan hebt

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden (deel 2)

 1. Ik sta op dit moment niet op overgaan. Ik hoopte met de tweede testweek mijn cijfers een beetje op te halen. Die tweede testweek komt er nu natuurlijk niet. Hoe groot is de kans dat ik het nog kan halen?
  Nu de meivakantie eraan komt en een beslissing over mogelijke heropening van de scholen verwacht wordt, komen er weer nieuwe uitdagingen op ons pad. De teamleiders hebben al met hun mentoren nagedacht over verschillende scenario’s voor de overgang van leerlingen aan het eind van het jaar. We kunnen hier pas na de beslissing over heropening van de scholen een echt antwoord geven. Dat zullen we dan ook zo snel mogelijk doen. Tot die tijd is het advies: maak alle opdrachten die de vakdocenten opgeven en doe zo goed mogelijk mee met alle lesonderdelen. Dan geef je jezelf de beste uitgangspositie voor de bevordering naar volgend schooljaar.
 2. Gaat de school digitaal toetsen?
  Wij weten uit onderzoek dat  checken of leerlingen de stof goed begrepen hebben met digitale toetsen goed te doen is. Dit zal dus incidenteel ook gebeuren. We weten ook dat toetsen voor een cijfer op afstand heel ingewikkeld en onbetrouwbaar is. We hebben er tot nu toe voor gekozen toetsen voor een cijfer niet op afstand te doen.
 3. Wat moet ik doen als ik problemen heb op ICT-gebied?
  Sommige leerlingen hebben algemene ICT-vragen. Zoek eerste even op internet of vraag je medeleerlingen waarvan je weet dat zij ICT-vaardig zijn om mee te denken. Mocht je specifiek vragen hebben in het kader van ICT van school, stuur dan een bericht naar [email protected] onder vermelding van je vraag, je naam, klas en de wijze waarop je bereikbaar bent.

Heb jij ook een vraag voor ons? Stel hem hieronder!

 1. Bas

  Wanneer gaan we beginnen met Teams?

Geef een reactie