Weblog van Stach viert feest

Leestijd: < 1 minuut

De échte fanboys van stachredeker.nl weten waarom 26 september een bijzondere dag is. Het is vandaag niet alleen de Europese dag van de Talen en de verjaardag van de speciale relativieteitstheorie, maar ook het negenjarige jubileum van Weblog van Stach. En dat is natuurlijk een feestje waard.

Ik kan in deze blog natuurlijk terugblikken op hoe ik ooit ben begonnen en wat mijn site allemaal heeft doorstaan, maar dat hebben jullie al vaak genoeg in deze jubileumblogs (2016/2017/2019) kunnen lezen. Om ruimte te vullen volgt daarom nu een plaatje van een taart:

Taart met kaarsjes

Hmmm. Lekker.

Maar even serieus: negen jaar is lang. Ik ben al meer dan de helft van mijn leven bezig met computers, elektronica en websites. En eigenlijk ben ik ontzettend dankbaar dat ik al zo vroeg kon beginnen met het ontwikkelen van een mini-online-imperium. In de afgelopen negen jaar heb ik ontzettend veel geleerd en heel veel mooie momenten mogen meemaken.


Advertentie:
Share