Release Weblog van Stach versie 4.9.4 – “The Social Update”

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag lanceer ik de nieuwste versie van Weblog van Stach. Dit is versie 4.9.4 en ik noem hem “The Social Update”.

Deze update heet “The Social Update”, omdat de nadruk is gelegd op sociale media. Vanaf dit moment kun je, op iedere pagina van mijn website, statistieken vinden over mijn website, mijn YouTube en mijn Instagram.

In de zijbalk aan de rechterkant heb ik bovenaan een widget toegevoegd. Dit widget toont het aantal abonnees op mijn YouTube-kanaal, het aantal volgers op mijn Instagram en het aantal geplaatste berichten en reacties op Weblog van Stach.

In de footer van mijn website is ook informatie te vinden. Ik heb in de footer een widget aangemaakt met dezelfde informatie als het widget dat is ingesloten in de zijbalk aan de rechterkant.

7-3-2018 – Weblog van Stach 4.9.4 – The Social Update


Advertentie:
Share