Tweede dag testweek

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag was de tweede dag van mijn testweek. Op het programma stonden Frans, geschiedenis en wiskunde.

We begonnen met Frans. Frans was perfect op mijn niveau. Leesteksten, gekopieerd van een oud eindexamen (vermoedelijk van de MAVO).

Daarna was geschiedenis aan de beurt. Ik had geschiedenis echt zwaar overschat. Mijn hele hoofd zat vol met kennis over de Eerste Wereldoorlog, maar op de toets werd maar een klein percentage van mijn kennis gevraagd.

Als laatste wiskunde. De wiskundetoets was goed te doen, maar ik heb hem niet afgekregen. De toets bestond uit 7 vragen. Vraag 6 was ongelofelijk moeilijk. Omdat ik anders tijd te kort kwam, heb ik 6b en 6c overgeslagen en ben ik naar vraag 7 gegaan, Gelukkig maar, anders had ik heel veel leeg moeten laten…


Advertentie:
Share