Tweede dag Ludieke week

Leestijd: 2 minuten

Vandaag is de tweede dag van de ludieke week. In dit verslag lees je meer over deze dag.

Dag 2, 10-5-2016, dinsdag

Vandaag begonnen we de dag weer leuk met een spelletje bridge. Ik heb het bridgen al aardig onder de knie. Samen met de tweedeklasser Morris speelde ik in de competitie 2 partijen. We hadden ze beiden gewonnen. ?

Toen werd er omgeroepen dat alle leerlingen een gratis ijsje mochten komen halen. Dat wilden wij natuurlijk wel! Het was een best lange rij, maar na tien minuten had ik een heerlijk aardbeienijsje. ?

Na de tweede pauze gingen we het bos in. Het was even fietsen. Tijdens het fietsen knalde een meisje tot twee keer toe tegen een paaltje aan. De eerste keer was haar fiets alleen beschadigd, maar de tweede keer moest ze helaas afhaken. Zelfs een ezel stoot zich toch niet twee keer aan dezelfde steen? ?

En in het bos gingen we klootschieten. Het werkt heel simpel: Het ene team gooit een kloot (verzwaarde, houten bal met lood erin) en het andere team moet in zo min mogelijk worpen bij die bal zien te komen. Zo gaat het spel verder. ?

Ons team had helaas verloren.

TIP: Geef je op voor de nieuwsbrief en mis niets van mijn ludieke week! Opzeggen is altijd mogelijk en de nieuwsbrief is gratis.

[wysija_form id=”3″]

LET OP! Met dit formulier abonneer je je ALLEEN op mails van de ludieke week. Gebruik de nieuwsbriefpagina om je op de standaard nieuwsbrief te abonneren. Abonnees zijn al lid van deze dienst en hoeven zich dus niet nog een keer aan te melden.


Advertentie:
Share