Testweek dag 7

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag was de zevende dag van mijn testweek. Hierna nog één dag en dan zijn we eindelijk klaar. Op de planning stonden biologie en Engels.

Ik begon met biologie. Biologie was goed te doen. Het onderwerp was erfelijkheid en evolutie. Het was een relatief lange toets, omdat je veel kruisingsschema’s moest maken.

Wat ik zeer prettig vond aan de test biologie, was dat ze een deel van de vragen letterlijk van www.biologiepagina.nl hadden gehaald. Dat maakt het voor mij wel heel gemakkelijk, aangezien ik gisteren daarmee mijn test had voorbereid…

Dan Engels. Als je dacht dat biologie gekopieerd was van het internet, dan had je Engels nog niet gezien. De toets bestaat ALTIJD uit leesteksten die letterlijk overgenomen zijn van oude eindexamens. Deze keer was geen uitzondering.

Tijdens het maken van de test probeerde ik de onderwerpen van de teksten te onthouden. Toen ik thuis kwam, zocht ik de teksten en antwoorden meteen op (www.examenblad.nl).

Ik wil niet opscheppen, maar ik denk dat ik de test Engels prima gedaan heb.

Beroepen Manny Milieu Prijs


Advertentie:
Share