Testweek dag 4

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag was de vierde dag van de testweek. Ik begon de dag met een toets
Engels. De test bestond uit twee delen: een grammatica-onderdeel een een serie leesteksten.

Het grammaticastuk vond ik best ingewikkeld: “Moet ik nou een passive gebruiken, of toch een een future? En welke van de twintig vormen dan?” Ik heb me helemaal doodgelachen om de invultekst over ‘the pro photographer‘: een vrouw die al tientallen jaren fotografeerde… met een Canon 1100D. Voor de leken: dat is een camera van ongeveer 300 euro. Toen ze vervolgens uitlegde dat symmetrie in je foto het allerbelangrijkste was, kon ik het niet laten om in de kantlijn de volgende notitie toe te voegen:

“… and really boring. Always follow the rule of thirds.”

Leesteksten waren easy.

Daarna kwam maatschappijleer: zoals altijd, geen hogere wiskunde, veel basiskennis. Deze keer werden er, eindelijk, geen letterlijke vragen uit de ‘test jezelf’ gesteld. Eigenlijk wel prettig, want ik was te lui om de 200+ vragen in m’n kop te stampen…


Advertentie:
Share