Testweek dag 4

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag was de vierde dag van mijn testweek. Op de planning stonden natuurkunde en Nederlands.

Natuurkunde was gecompliceerd. Ik was mijn geodriehoek kwijt (dat is niet zo handig bij een test over licht). Gelukkig kon ik van een klasgenoot een gradenboog lenen. Gecombineerd met mijn liniaal had ik een aardige oplossing “gelifehackt”. De test was overigens goed te doen, maar mijn handicap zorgde wel voor tijdsverlies.

Nederlands. Leesvaardigheid: normaal krijgen we altijd van die zweverige, rare, onduidelijke en saaie teksten, maar vandaag viel het mee. Een betoog. Zoals men al verwachtte.

Dit betoog was heel duidelijk geschreven: de inleiding eindigde na het noemen van de stelling en de conclusie begon na de laatste weerlegging.

Al met al was Nederlands goed en snel te maken. Gelukkig.

Aan het einde van de dag haalde ik mijn leesboek, dat ik al de hele week bij mij draag, uit mijn tas…

Geodriehoek ook weer gevonden dus.


Advertentie:
Share