Testweek dag 3

Leestijd: < 1 minuut

Gisteren was de derde dag van mijn testweek. Ik had als eerste een toets biologie. De biologietoets was een stuk moeilijker dan ik had verwacht. Ik denk dat het vooral kwam door de gigantische hoeveelheid leerstof die was opgegeven voor de test. Toch sloeg ik me dapper door de opdrachten heen en heb ik het gevoel dat ik een prima score heb gehaald.

Daarna een toets kunstgeschiedenis. We hadden dezelfde surveillant als bij wiskunde D: aardige man hoor, maar hij begint wel heel laat met het uitdelen van de toets- en antwoordblaadjes. Ook nog een dingetje: hij geeft je eerst het antwoordenblaadje, twee minuten later het toetsblaadje en nog één minuut later de afbeeldingsbijlagen. Dit alles zorgt natuurlijk voor de nodige frustratie.

Ik begon dus met een achterstand van ongeveer vijf minuten. Tijd bleek helemaal geen probleem te zijn. Ik racete door de vragen heen en stond zestig minuten later weer buiten het lokaal. Prima toets. Ging lekker.


Advertentie:
Share