Testweek dag 3

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag was de derde dag van mijn testweek. Op de planning stonden aardrijkskunde en natuurkunde.

Ik begon met aardrijkskunde. De meerkeuzevragen waren vrij pittig, maar de open vragen maakten het helemaal goed, want die waren heel veel makkelijker. Ik vond het jammer dat er weinig gevraagd werd over keileemkoppen en stuwwallen – dat was een groot deel van de leerstof.

Natuurkunde was simpel. Ik vind warmte geen moeilijk onderwerp en de vragen waren niet echt ingewikkeld. Er zaten twee hersenkrakers bij. De moeilijkste loste ik in drie minuten op, maar de andere lukte me niet. Daar had ik de kennis en de tijd niet voor. Gelukkig biedt de rest van de toets voldoende compensatie voor een mooi cijfertje (denk ik).

‘Als je bij ons op school een dag spijbelde werd je voor straf een dag geschorst. Had je twee dagen vrij.’ – Fons Jansen


Advertentie:
Share