Testweek dag 1

Leestijd: < 1 minuut

Mijn derde testweek van 4 vwo is weer begonnen. Leúúúúúúk…

Vandaag had ik twee uur wiskunde B. Wiskunde B ging me goed af. Het was vrij veel stof (zes hoofdstukken), maar ik had aardig geleerd en ging met een leuk tempo door de vragen heen.

Het feit dat ik wiskunde D als plusvak heb, was vandaag echt een uitkomst. Ik moest bij een aantal vragen dingen bewijzen/aantonen. Met wiskunde B bespreken we dit niet uitgebreid, maar in de wiskunde D-lessen komt het veelvuldig voor.

Uiteindelijk heb ik slechts één vraag, over transformaties, niet gemaakt. Ik had hem misschien wel kunnen oplossen, maar dat had me een boel tijd gekost. Die tijd had ik niet, want de toets was behoorlijk lang.

100 minuten, 10 keer differentiëren, 8 vergelijkingen, 3 afstanden, 5 parameters, 2 toppen, 4 hellingen, oneindig veel formules en 12 kantjes later kwam ik opgelucht het lokaal uit: ik heb vertrouwen in deze uitslag van deze test.

Een goede voorbereiding om differentiëren te oefenen…


Advertentie:
Share