Project/testweek op het Erasmus College

Leestijd: < 1 minuut

Deze week was het projectweek op het Erasmus College. We hebben drie toetsen moeten maken (Nederlands, Engels en wiskunde) en de rest van de uren maakten we vol met meerdere projecten.

Maandag

Op maandag begonnen we met een toets Nederlands. Nederlands vind ik niet heel erg moeilijk, dus dat komt wel goed ?. Het project voor die dag viel helaas uit.

Dinsdag

Vandaag hadden we een toets Engels, en hoewel Engels mijn moeilijkste vak is, vond ik deze toets niet erg ingewikkeld. Daarna gingen we een bewegingsanalyse doen met onze gymdocenten en met de docent biologie. En tot slot hebben we nog een experiment afgerond over de tuinkerszaadjes die we vrijdag hadden gezaaid.

Woensdag

We begonnen de dag met een test Wiskunde.
En daarna hadden we een excursie naar een moskee en een synagoge. Dat was best wel bijzonder, maar ook best saai… ?

Donderdag

Vandaag hadden we voor Frans presentaties en ik maakte een presentatie samen met mijn klasgenoot Job. Onze presentatie ging erg goed en we hopen natuurlijk op een goed cijfer.
Ik was helaas samen met Max (weer een andere klasgenoot) één uur te vroeg op school aangekomen. Maar ja, dat kan gebeuren, toch?

Vrijdag

Vandaag had ik basketbal met de jongens van E1E (mijn klas). Ik zat samen met 4 andere jongens (Max, Jay, Lucas en Daniël). We zijn tot de kwartfinale gekomen, want in de kwartfinale zijn we met 2-4 ingemaakt door E1F.


Advertentie:
Share