Mijn projectweek

Leestijd: 2 minuten

21 maart 2016; maquette stad

Vandaag gingen we werken aan de maquette van onze duurzame stad. Maanden voorwerk gingen vooraf, maar nu is het zo ver! Eindelijk mochten we onze maquette bouwen.

Onze maquette
Onze maquette

22 maart 2016; excursie RMO

Vandaag zijn we naar het RMO geweest. We moesten veel opdrachten doen. De leukste opdracht vond ik een audiotour maken, maar die is nog niet helemaal af.

23 maart 2016; maquette huis

Vandaag was het tijd om ons duurzame huis te ontwerpen. Het duurzame huis maakte ik samen met Ayla. Ook hier moesten we een maquette van maken.
Onze cijfers:
Berekening kavel: M
Offerte: M
Plattegrond: M
Maquette: C

24 maart 2016; sportdag

Vandaag hadden we sportdag volleybal. Normaal vind ik sporten niet echt leuk, maar deze keer zat ik in een goed team en we hebben geen enkele wedstrijd verloren! Eerste plaats was dus dik verdient!
Skills van de teamleden:
Stach: Serveren
Lucas: Netvanger & passen
Jay: Harde ballen
Julius: Mooi opbouw aanval & bloedfanatiek

30 & 31 maart 2016; toetsten

Ik denk dat iedereen het begrip “toetsen” wel kent ?.

31 maart 2016 (avond); presentaties

En dan is het zo ver. Eindelijk mochten we onze zelfgemaakte steden presenteren. Eerst moest je 2× per persoon een kleine presentatie voor een groepje ouders geven. Tijdens het presenteren kwamen er ook nog “masters” kijken. Dat zijn mensen die veel van het onderwerp afweten.
Na de presentaties mocht iedereen stickers plakken. De drie groepjes met de meeste stickers gingen door naar de finale. Wij hadden 9 stickers van masters en ongeveer 30 gewone stickers. Wij mochten door naar de finale.
In de finale moest je een wat uitgebreidere presentatie houden. Dat hadden we goed voorbereid en het verliep volgens plan.
En toen de prijsuitreiking… onze stad, Greencity, is eerste geworden!

ER VOLGT NOG EEN LEUKE COMPILATIE VAN DEZE WEEK IN DE VORM VAN EEN VIDEO.


Advertentie:
Share