Last-minute cadeautje nodig?

Leestijd: 2 minuten

Tijd om even schaamteloos mijn escaperoom te pluggen.

Heb jij nou helemaal geen idee waar het over gaat? Foei, kom onder die steen vandaan en lees eventjes dit artikel.

Ik kan me goed voorstellen dat je daar geen tijd voor hebt, omdat je druk bezig bent met de laatste inkopen voor het kerstdiner. Daarom een superkorte samenvatting: in de eerste lockdown maakte ik samen met mijn moeder een escaperoom met de naam Kasteel Op Slot. Deze escaperoom is een mooie combinatie tussen leerzaam en leuk. Bovendien is ‘ie geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen. Een perfecte activiteit voor tijdens de feestdagen dus.

Nu we het toch over die laatste inkopen hebben, zoek jij nog een last-minute cadeautje? Dan heb ik een interessant voorstel voor je.

De afgelopen paar dagen heb ik Kasteel Op Slot uitgebreid geüpdatet en verbeterd. Eén van de verbeteringen is het aanleggen van een cadeaukaartsysteem. Je kunt nu probleemloos Kasteel Op Slot schenken aan je vrienden, familie, of je geheime liefde (heb je meteen iets leuks om te doen op een date).

Het zou natuurlijk ontzettend zonde zijn als ik dat systeem voor niets heb aangelegd, dus daarom presenteer ik de GROOTSTE Kasteel-Op-Slot-korting ooit.

Als jij, in de maand december, de escaperoom Kasteel Op Slot koopt (dat kost je slechts €15,99) en de kortingscode ‘december‘ gebruikt, stuur ik je een cadeaubon voor een tweede escape room. Die mag je weggeven aan wie je maar wil.

Dus, sla je slag, en haal de tofste escaperoom van Nederland – al zeg ik het zelf – in huis!

Stach en Pitti spelen Kasteel Op Slot
Stach en Pitti spelen Kasteel Op Slot.

Decemberactie Kasteel Op Slot: koop er een, geef er een cadeau. Geen kleine lettertjes. Lees de ins en outs hier.


Advertentie:
Share