Kinderdijk; de windmolens en de drukke terrasjes

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag ging ik met mijn opa en oma naar Kinderdijk. We gingen de molens bezoeken. Er staan 19 molens en allemaal samen staan ze op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Wat een giganten zeg! Ik vond het geweldig! We konden met een bootje en stukken moesten we lopen. Je kon in veel molens kijken en het was een lekker weertje. Aan het einde hebben we nog een film gezien.

Toen was het inmiddels half 2 en wij gingen lunchen. Het was een gezellig (op de wespen na ?) terrasje. En druk trouwens (alleen die wespen mocht ik niet zo graag… ?). Er werd gezegd dat het wel even kon duren i.v.m de drukte. Goed. Wij hebben dus één uur… ik overdrijf niet… zitten wachten op ons eten ?. Na het uur blijkt dat de bestelling naar een andere tafel is gegaan en dat de mensen van die tafel hem gewoon hadden aangenomen. Toen werd ons eten met spoed klaargemaakt en kon ik toch nog van mijn uitsmijter genieten ?!


Advertentie:
Share