Kasteel Op Slot in de media

Leestijd: 2 minuten

Stach en Pitti spelen Kasteel Op Slot

Een paar dagen geleden vertelde ik over mijn nieuwste project, Kasteel Op Slot. Inmiddels heeft de interactieve escaperoom een mooie portie media-aandacht gekregen.

Het AD, het Streekblad en het platform In de buurt pakte het persbericht, dat we hadden verstuurd, direct op. Het AD zorgde voor een telefonisch interview, eerst met mij en later met mijn moeder. Het Streekblad kopieerde ons persbericht en In de buurt sprak via de telefoon met mijn moeder.

Niet veel later kreeg ik van radiozender FunX de vraag of ik mijn verhaal live in de uitzending wilde vertellen. Die keuze was natuurlijk snel gemaakt.

En tot slot kreeg Kasteel Op Slot ook nog een vermelding op de Facebookpagina van Gaaf voor Kinderen.

Weet jij nog steeds niet wat Kasteel Op Slot precies is? Bekijk dan mijn blogpost over dit project of ga direct naar de projectwebsite.


Advertentie:
Share