How I shoot photos of myself

Leestijd: < 1 minuut

Ik had een dringende behoefte aan nieuwe foto’s van mijzelf. Op de oude foto’s droeg ik nog geen bril. Die kan ik dus niet meer gebruiken. Ik besloot een fotoshoot te doen – belangrijk als je “serieuze” foto’s van jezelf op een website wil plaatsten.

Zo gezegd zo gedaan en zaterdag bouwde ik een enorme studio in mijn kamer. Ik stond zelf voor een witte achtergrond, gemaakt van papier.

De camera (Canon 750D) was aangesloten op een klein schermpje, waardoor ik mezelf kon zien. De camera bediende ik via een Remote Controller, waardoor een timer niet nodig was.

Verder zat de camera vast met een kabel aan mijn computer. Via mijn computer kon ik het beeld van mijn camera zien op scherm 1. Dit is handig, zeker toen ik ook foto’s ging maken van mijn gezinsleden.

Als er een foto gemaakt is, “springt” hij meteen op scherm 2. Zo kan ik de foto direct bekijken.

[advanced_iframe securitykey=”43fb041aadfa8a2d4ccdc3e53ee993a603617fca” src=”https://www.irista.com/gallery/q8dtxv2trwsw” width=”100%” height=”600″]


Advertentie:
Share