Het perfecte verjaardagsfilmpje?

Leestijd: < 1 minuut

Jeee! Vandaag is mijn zeventiende verjaardag. Ik voel me geen dag ouder dan gisteren, maar toch vier ik mijn verjaardag met…

… een verjaardagsfilmpje.

Als je mijn blog de afgelopen weken in de gaten hebt gehouden, kon je weten dat ik iets van plan was. In deel 1 van deze miniserie legde ik uit waarom ik het filmpje van vorig jaar helemaal shit vond en in deel 2 perfectioneerde ik skills die ik voor mijn eindproject nodig zou gaan hebben.

En hierrrrr is ‘ie dan:

*tromgeroffel*

Maar ja… hoe heb ik dit filmpje eigenlijk gemaakt?

Dát antwoord krijg je over precies één jaar. Zet de datum maar alvast in je kalender.

Geintje.

Heel misschien, als ik zin heb, zal ik het geheim nog wel een keer vertellen. Stay tuned!

Stach houdt een kaartje vast met daarop het verjaardagsfilmpje van vorig jaar


Advertentie:
Share