Erasmus lustrum dag 1

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag was het een propvolle dag wat betreft het Erasmus lustrum. Eerst moesten we ons melden bij lokaal 032. Daarna gingen we met 2000 leerlingen lopen naar Silverdome. Bij de  Silverdome kregen we eerst een ijsshow te zien en daarna een partijtje ijshockey leerling VS leerkracht. Daarna mochten we zelf schaatsen. Ik moest eerst schaatsen huren, dat was lang in de rij staan! ???. We hebben 3 kwartier gewacht op de schaatsen. Toen mocht ik eindelijk het ijs op. En aangezien ik echt niet kan schaatsen werd er al snel zo’n stoel-achtig-ding ? geregeld! Het was een topdag. Ik verheug me zeker op aankomende week!

Hoeveel “ijs” komt er in dit bericht voor? Antwoord: (selecteer het stuk hieronder)
Twee hele ijsbanen! 😉 

Drone shoot


Advertentie:
Share