Eerste dag Ludieke week

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag was de eerste dag van mijn ‘ludieke week‘. Ik zit deze week bij het project ‘Denksport‘ en ik ga elke dag verslag doen van mijn belevenissen.

Dag 1, 9-5-2016, maandag.

Vandaag beginnen we de ludieke week meteen al met chaos. We hadden een mailtje gekregen dat we moesten verzamelen in het atrium, maar op de monitor stond dat we naar een lokaal moesten. Onduidelijk dus.

Toen ik eenmaal bij mijn lokaal was aangekomen, bleek dat we het rustig gingen krijgen. Ik zit met nog 15 andere kinderen in het groepje. De docent kwam aangelopen en hij vroeg ons of we hem bij zijn voornaam konden aanspreken. Frans. Dat is best bijzonder, want meestal spreek je docenten aan met hun achternaam.

Frans was erg goed in het moeilijke kaartspel Bridge. Zelf vind ik het ingewikkeld, maar wel erg leuk! We hebben vijf potjes gespeeld en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. We kregen een boekje mee met de spelregels. Het was een erg leuke dag.

Het boekje dat we hadden gekregen.
Het boekje dat we hadden gekregen.


Advertentie:
Share