Een schaaktoernooi, een drukke dag en een mat in 10 zetten!

Leestijd: < 1 minuut

Vandaag had ik een hele drukke dag. Het begon allemaal met dat ik moest boogschieten. Dat gingen zoals gewoonlijk goed. Ik moest helaas afscheid nemen van mijn verenigingsboog, die ik leende ?, want op witte donderdag ga ik een EIGEN boog kopen ☺️, maar daarover later meer.

Na het boogschieten werd ik in de auto gezet en reden we gelijk door naar een schaaktoernooi. Het was, zoals heel vaak, een grand-prix. De eerste vier potjes gingen goed: 2,5 uit 4. Maar toen moest ik tegen iemand van mijn club.

Het was voor mij een erg gemakkelijk potje en binnen tien zetten (dat aantal heb ik gegokt) had ik gewonnen. Gewoon een simpel matje met loper en dame.

En toen… het uur van de waarheid… ben ik in de prijzen gevallen?

Ja! Ik ben tweede geworden met 3,5 uit 5! Het was een leuke dag!

Mijn beker (2e prijs)

 


Advertentie:
Share