Een eigen boog kopen én lekker eten!

Leestijd: < 1 minuut

Het is een prachtige combinatie: een eigen boog kopen en ook nog eens lekker eten! En precies dat heb ik gisteren gedaan!

Meteen uit school zijn we naar een handboogwinkel in Noord-Brabant gereden (dat duurde lang, we zaten 1,5 uur in de auto). In de winkel moesten we nog heel even wachten, maar daarna werden we geholpen door een heel aardige meneer.

Het uitzoeken van een boog en pijlen duurde maar liefst twee uur. Eerst werd er een middenstuk gekozen (rood vond ik toch het mooist) en daar werden dan weer passende latten bij gezocht.

Toen hebben we een pees uitgekozen en hebben we er een oplegger op geplakt. Daarna ging ik naar de schietbaan om de boog te testen. En hij schiet lekker!

Op de schietbaan

Vervolgens mocht ik mijn eigen pijlen samenstellen. Dat was ook erg leuk! Ik heb gekozen voor paarse pijlen met witte nokken. En de veertjes? Één witte en twee rode! Het zijn prachtige pijlen geworden.

En dat alles werd in een rugzak gedaan.

Na het winkelen gingen we eten bij een restaurant. David, Pitti en ik namen een speciaal menu en Jiri een kindermenu. Bij ons menu mocht je steeds (per ronde) twee verschillende gerechten kiezen. Lekker! In totaal hebben we 36 gerechten besteld en opgegeten.


Advertentie:
Share