Een bericht voor alle weergoden

Leestijd: < 1 minuut

Beste weergoden,

Bedankt dat jullie er altijd voor me zijn. Jullie laten de zon weer schijnen op momenten dat ik dat nodig heb. Jullie zorgen voor wind en regen als de gewassen dat nodig hebben. Jullie zorgen voor sneeuw, zodat ik lekker kan spelen.

Daar ben ik heel blij mee.

Tot vandaag.

Weergoden! Wat heb ik jullie misdaan? Waarom was het nodig om mijn schooldag compleet te verpesten met jullie vervloekte regen. Waarom hebben jullie mij en mijn boeken verdronken op de heen- en terugweg? Was het echt nodig om het dak van onze school te laten bezwijken onder het gewicht van het water? Was het echt nodig om mij het gevoel te geven dat ik een vis was…

WAAROM???

Ik hoor graag van jullie,
Stach Redeker

P.S. Bedankt voor het verpesten van alle boeken, werkboeken en schriften die ik vandaag bij mij had…


Advertentie:
Share