De vreselijke Cooperstest – hardlooptrainer

Leestijd: 2 minuten

Voor mij komt hij er weer aan. De Coopertest. En als je mij een beetje kent, ik heb een hekel aan hardlopen (ik kan het niet!). Nu ben ik afgelopen weken druk bezig met de training, maar het schiet nog niet heel erg op. Voor een voldoende moet ik 2000 m in 12 minuten lopen en ik loop nu pas 1800 in 12 minuten. Dat is dus nog niet goed.

Herken je dit probleem ook? Geen zorgen!

Vraag aan je docent of je de Coopertest op muziek mag lopen. Zet vervolgens één (of twee) van mijn hardlooptrainers op je MP3 speler/ mobiel en je kunt de hele weg genieten van leuke muziek, met af een toe een boodschap om je aan te moedigen.

Ik heb twee soorten hardlooptrainers gemaakt. Beide hardlooptrainers duren precies 12 minuten, zo geven ze dus aan hoe lang je nog moet.

1: De Uptempo
Weet je écht niet hoe snel je moet lopen? Houd je van wat oudere muziek? Dan is dit wat je zoekt! Ik geef jouw tempo aan door middel van de snelheid van de muziek.

Voordelen:
– De trainer geeft advies hoe snel je moet lopen.
– Af en toe een leuke peptalk
– Gratis

Nadelen:
– Best oude muziek

KLIK HIER OM DEZE HARDLOOPTRAINER TE DOWNLOADEN!

2: De TOP40
Weet je al hoe je moet lopen? Heb je een goed tempo? Luister je vaak naar de TOP40? Dan is deze trainer wat voor jou!

Voordelen:
– De trainer heeft muziek uit de TOP40
– Af en toe een leuke peptalk
– Gratis
– Combinatie met wat oudere muziek voor de afwisseling

Nadelen:
– Geen advies loopsnelheid

KLIK HIER OM DEZE HARDLOOPTRAINER TE DOWNLOADEN!


Advertentie:
Share