De MAXIMALE score voor taaldorp Frans

Leestijd: < 1 minuut

Ik ben best trots op mezelf.

Met school hebben we één keer per jaar “Taaldorp”. In de eerste klas moet je als Engelsman door het dorp lopen en gesprekjes voeren met “locals”. En in de tweede klas moet je, geloof het of niet, dat als Fransman doen.

Die dag was dus vandaag. Ik was redelijk zenuwachtig, maar het moest ????.
Het verliep voorspoedig. Samen met een klasgenoot liep ik van plek naar plek om elke keer één gesprekje te doen.

Je werd beoordeeld op uitspraak, kennis, improvisatievermogen en snelheid. Per gesprekje kon je vier stempels verdienen. Als je er vier had, was je het beste, had je er minder, dan was je minder goed.

Nadat ik eerst een aantal makkelijke gesprekjes had afgerond, met steeds vier stempels, waren de moeilijkere gesprekken aan de beurt. In totaal moesten we zeven keer Frans praten. Alles ging goed. Vol trots behaalde ik de eindstreep met DE PERFECTE SCORE. Bij iedere stempelpost had ik vier stempels gehaald. Wat een dag…

Leuk! Frans "taaldorp" bij mij op school… ik behaalde de MAXIMALE score. #frans #school #blij

Een bericht gedeeld door Stach Redeker (@lifehacker_stach) op


Advertentie:
Share