Daag jij me uit?

Leestijd: < 1 minuut

De competitie van de schaakclub zit er al weer op! Dit was mijn eerste competitie in de hoogste groep. Hoe is het gegaan?

Ik ben 9e geworden met 3 uit 7. Ter vergelijking: de eerste plaats (Johan Heskes) heeft een KNSB-rating van 1143. En ik heb een rating van 620.

Ranglijst (klik voor vergroting)

Maar nu, ik heb tegenstand nodig (rustig, de competitie start gewoon weer opnieuw!). En ik zou het heel leuk vinden als JIJ die tegenstand kon bieden. Ik schaak op www.chess.com. Dat is een site waarop je online kan schaken. Een account aanmaken is gratis en gemakkelijk. Je drukt gewoon op de button: ‘Daag me uit’, hieronder. Stuur me een uitdaging en we kunnen spelen! Veel succes!

 

Ik schaak bij Chess.com!

Schaakmaatje02
Rating: 1564

Daag me uit!
Bekijk mijn partijen


Advertentie:
Share